Personal Training

LDE_7726

PER
SONAL TRAIN
ING

Wil jij graag vitaler worden en op een leuke en duurzame manier verandering aanbrengen in jouw leefstijl? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Personal training ontwikkelen we samen met jou een programma waarin jouw doelstellingen centraal staan. Door volwaardige coaching op beweging en voeding laten we je deze doelstellingen op een verantwoorde én blijvende manier behalen. Je wordt begeleid bij het maken van de juiste keuzes, zodat je daarna zelfstanding verder kunt.

Voordat je van start gaat met jouw traject bespreken we jouw wensen en gewenste resultaten. Ook voeding speelt een belangrijke rol tijdens dit traject. In een op maat gemaakt programma houdt je personal trainer rekening met jouw doelen en waardevolle tijd.

Ook als je liever niet alleen traint en graag met een vriend(in), partner of familielid jouw doelen wilt behalen, is dat mogelijk. Personal training kun je alleen doen, als duo of in een multitraining.

Persoonlijk traject
Voedingsadvies
Duurzaam resultaat
Coaching
Solo, duo en multitraining
Tarieven

Personal training is voor iedereen anders. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Rooster

Samen met jou maken we een trainingsplan op maat, afgestemd op jouw ideale trainingsdagen en tijden.

Enkele kilo’s lichter (9kg), meer kracht in mijn lijf en veel minder fysieke klachten! En sporten in de buitenlucht in een ongedwongen sfeer, op tijdstippen die jou het beste uitkomen, ieder op zijn eigen tempo.

Wil je meer informatie of aanmelden? Neem hier contact met ons op.