FASE12

LDE_7493

FASE12

De succesformule van Varofit

Heb je weinig energie, of last van extra kilo’s? Wil je wel sporten, maar zie je ertegenop? Dan is dit programma de ultieme stok achter de deur. 

Fitter, Actiever, Slanker en Energieker in 12 weken, daar staat Fase12 voor. We begeleiden jou om je doel realistisch te maken en om deze op een verantwoorde en duurzame manier te behalen. Creëer de beste versie van jezelf!

Waarom is FASE12 zo succesvol?

Het succes van FASE12 is te danken aan de opzet, de inhoud en de nazorg.

Je krijgt een personal coach toegewezen waarmee je 10 personal coaching sessies hebt verdeeld over 6 maanden. Met de Varofit Coach ga je aan de slag met het voedingsdagboek, verrichten van metingen, sportplanningen, evaluaties, adviezen en motiverende gesprekken. Daarnaast krijg je 3 kennisworkshops waarin je meer leert over gezonde voeding, training en wilskracht. Ook ontvang je een FASE12 handboek met informatie, tips en tricks om je te ondersteunen in het behalen en behouden van je doel(en).

Training is een belangrijk onderdeel in het Fase12 traject. Je krijgt bij ons een onbeperkt sportabonnement om ervoor te zorgen dat je voldoende sportmomenten hebt. Gedurende 12 weken train je minimaal 3 keer in de week intensief en maak je tot 6 maanden gebruik van het onbeperkt sportabonnement!

Je doet het niet alleen!

De kracht van het programma is dat je vanuit meerdere kanten gestimuleerd wordt en ook anderen stimuleert. Je krijgt hulp vanuit  jouw personal coach, de andere Fase12-deelnemers en het handboek. Na de intensieve 12 weken heb je nog steeds contact met je groepsgenoten en maandelijks een sessie met je coach.

Personal coaching
Onbeperkt sporten
Voedingsadvies & begeleiding
Kracht van de groep
Meedoen?

Een paar keer per jaar starten wij met een nieuw Fase12-groep. Voorafgaand aan het programma zijn er informatiebijeenkomsten waarin alles wordt uitgelegd en waar je vragen kunt stellen aan deelnemers die het programma eerder succesvol hebben doorlopen. Informeer bij ons wanneer het eerstvolgende Fase12- traject start.

Kosten

Neem contact met ons op voor meer informatie.

LDF_0569

Enkele kilo’s lichter (9kg), meer kracht in mijn lijf en veel minder fysieke klachten! En sporten in de buitenlucht in een ongedwongen sfeer, op tijdstippen die jou het beste uitkomen, ieder op zijn eigen tempo.

Lees meer ervaringen

Wil je meer informatie of aanmelden? Neem hier contact met ons op.