Bootcamp

LDE_7679

Boot
camp

Ben jij op zoek naar een sport waarmee je je hele lichaam traint? Waarmee je werkt aan je fitheid en waarvan je sterker wordt? Ga dan voor onze bootcamp trainingen. Bootcamp is namelijk een full body-workout, geschikt voor mannen en vrouwen én voor elk niveau.

Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om mee te doen aan onze bootcamp trainingen. Tijdens de trainingen ligt de focus – naast het hebben van zoveel mogelijk plezier – op houding en techniek. Je wordt hierin begeleid en de trainer corrigeert, stimuleert en motiveert, zodat je steeds beter squats, push-ups en lunges kan maken. Elke training is anders. We gebruiken alle faciliteiten van het Fitnesspark zoals klim- en klautertoestellen en veel los materiaal.

Elke bootcamp training duurt 60 minuten en bestaat uit een warming-up, een full-body workout en een cooldown. De training bestaat uit vaste onderdelen van verschillende oefeningen en technieken die je samen of individueel uitvoert. Centraal hierbij staat het snel behalen van optimaal resultaat op JOUW niveau. En met zo’n 20 trainingen in de week, kun je elke dag komen sporten.

Kan ik dat dan wel?

Veel mensen denken bij het woord ‘bootcamp’ al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. Bij ons gaat dat er heel anders aan toe. Bij Varofit is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding.

Sporten in een groep
Kracht & uithoudings
vermogen
Eigen niveau
Veel variatie
Direct instappen
Tarieven

Proefles: Gratis
Losse les: €12,-
10-rittenkaart (14 weken geldig): €79,-
10-rittenkaart (1 jaar geldig): €95,-
Maandabonnement* (1 keer per week): €31,50,-
Maandabonnement* (onbeperkt): €52,-
Scholieren korting: 10%

*Een maandabonnement is na 3 maanden maandelijks opzegbaar

Rooster

Benieuwd wanneer de  Bootcamp trainingen worden gegeven? Kijk in het rooster of in de Varofit app.

BEKIJK DE VIDEO

Enkele kilo’s lichter (9kg), meer kracht in mijn lijf en veel minder fysieke klachten! En sporten in de buitenlucht in een ongedwongen sfeer, op tijdstippen die jou het beste uitkomen, ieder op zijn eigen tempo.

Wil je meer informatie of aanmelden? Neem hier contact met ons op.