Over Varofit

Over Varofit

Wij zijn team Varofit. Sinds 2015 bieden wij buitensportlessen aan voor jong en oud. Met onze energie, passie en kunde maken wij van iedere les een beleving. Ook als het even wat minder gaat, als het regent, bloedheet of juist super koud is, staan wij er samen met jou. Vanuit ons eigen Fitnesspark willen we iedereen een positieve sportervaring geven en daarbij vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Sporten moet leuk en doelgericht zijn.
 
Bij Varofit zijn we gespecialiseerd in het geven van groepslessen, personal training en personal coaching. 7 dagen per week, in de avond én overdag, kun je bij ons terecht om jouw doel te bereiken. Met onze energie voel je je in no time energieker en fitter.
 
Bij Varofit komen mensen die op zoek zijn naar een duurzame manier om samen sterker, fitter, zelfverzekerder, strakker en/of slanker te worden. Voor elk doel, elke leeftijd en elk niveau kun jij bij ons terecht. Het maakt dus niet uit of je student, ondernemer, model, of (huis)moeder bent. Wij halen energie uit het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Zo zijn al honderden mensen uit onze regio Zeeland, Uden, Schaijk lid van de Varofit familie en hebben we al meer dan 4000 bootcamp trainingen gegeven.
 
Met meer dan 20 trainingen in de week is er altijd eentje die bij jou past. Ben je benieuwd? Kijk eens op ons rooster, hier kun je alle groepslessen terugvinden. Hopelijk zien we je snel op het Fitnesspark!

 

Luuk

OPRICHTER, TRAINER & COACH

Het is voor mij belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in de les, plezier heeft en op eigen niveau kan sporten. Ik denk graag in mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Claudia

TRAINER, COACH & ADMINISTRATIE

Ik geef de bootcamp les voor de allerkleinste, de Recovery bootcamp en ben allround invaller. Daarnaast zorg ik ervoor dat alle cijfertjes kloppen en de administratie op orde is.

Anique

TRAINER, COACH, EVENTS & SOCIAL MEDIA

Ik ken Luuk al sinds onze studietijd en vind het tof om onderdeel te zijn van Varofit en verschillende taken kan vervullen. Van bootcamptraining tot personal coach en het organiseren van events.

Jodie

TRAINER & COACH

Van fanatiek bootcamp deelnemer naar trainer en vervolgens Health Coach. Ik vind het vooral belangrijk dat iedereen op een fijne en pijnvrije manier kan sporten.

Nicole

TRAINER

Ik help anderen graag met het behalen van hun doelen en bij kids focus ik me erop dat iedereen zich prettig voelt en vrij kan bewegen en leren.

Teun

TRAINER

Ik ben 12 jaar marinier geweest bij Defensie. Ik vind het gaaf om te zien hoeveel je kan bereiken door te trainen met alleen je eigen lichaamsgewicht en wat voor vette tricks je hiermee kan doen.