Ervaringen met Varofit

Rugklachten en kilo's kwijtraken!

 

"Ik ben begonnen bij Varofit met een persoonlijk trainingsprogramma voor mijn rug en om wat kilo's kwijt te raken. Het voornaamste doel was om mijn rug te versterken. Voorheen moest ik elke 5 tot 6 weken gekraakt worden. Mijn tweede doel was om af te vallen. Als ondernemer ben ik beperkt in mijn tijd wat door Varofit heel goed aangevoeld en ingepland is.

Luuk heeft mij ontvangen en heel goed de doelen mee uitgestippeld en hier een trainingsschema aangehangen.

Ik moet zeggen dat de doelen die ik had, overtroffen zijn. Sinds ik bij Varofit train ben ik niet meer bij de fysio geweest. Ook ben ik elke week een kilo kwijt geraakt wat boven verwachting ligt.

Het traject heeft me fysiek, zakelijk en zeker ook privé geholpen. Ik voel me fitter, kan en wil meer ondernemen en heb totaal geen omkijken meer naar mijn rug.

Ik ga er zeker voor zorgen dat ik de behaalde doelen (heb ze tussentijds al wat hoger bijgesteld) vast te houden omdat ik me fysiek en mentaal sterker voel."

 

Jochem Thoonen (Eigenaar autogarage)

Luuk van Rooij, Personal Trainer

Afvallen met lage rugklachten!

 

"Ik kwam met het doel 'afvallen'. Zelf wilde het me niet echt lukken en uiteindelijk heb ik een personal trainer gevonden. Niet alleen mijn gewicht nam af, maar ook mijn rugklachten! Vooral met lange stagedagen hield ik het niet vol, maar nu gaat het me goed af. Ik ben erg blij dat ik dit traject heb gevolgd. Ik zit lekker in mijn vel en ga voortaan met plezier sporten zonder rugklachten."

 

Robin (student 18 jaar)

 

Doel: Afvallen en zelfstandig (kunnen) sporten.
Bijzonderheden: A-specifieke rugklachten zijn verdwenen middels aansterken (romp) spieren en verbeteren van houding.

Luuk van Rooij, Personal Trainer