Fitness parc

Aan de rand van de Maashorst vind je ons unieke Fitness Parc. Dit is dé ideale plek voor jouw bootcamp training of groepsactiviteit. Het Fitness Parc heeft een aantal vaste obstakels, maar gedurende het jaar worden obstakels ook door gerouleerd. Daarnaast bieden wij uitdagingen voor zowel beginners als gevorderden: onder andere door de aanwezigheid van verschillende gewichten, maar ook in de zwaarte van de oefening is het Fitness Parc toegankelijk voor jong en oud.

De ruime opzet van het Fitness parc geeft de mogelijkheid voor groepsactiviteiten. Ben je met een grote groep? Je hoeft niet bang te zijn dat je stil staat! Er zijn genoeg obstakels en oefeningen om bezig te blijven.

Obstacle Runs! De nieuwe trend op outdoor fitness gebied. Over de hele wereld worden obstacle evenementen georganiseerd met verschillende thema's. Allemaal bestaan ze uit een parcours waarbij je onderweg meerdere uitdagende obstakels tegenkomt. Om je hierop voor te bereiden kan je trainen op ons Fitness Parc. Tijdens de trainingen werk je aan techniek, maar natuurlijk ook aan kracht, uithoudingsvermogen en conditie. Met onze training stomen we je klaar voor jouw beste Obstacle Run ooit!

flyer1
WijzijnVarofitFunrun
w2
IMG_4382
DSC_0053