Regular Bootcamp

Wil jij ook in de buitenlucht trainen en werken aan je fitheid? De Regular Bootcamp is geschikt voor iedereen in de leeftijd van 16 tot 50 jaar. Deze uitdagende manier van sporten is dé manier om je fit en energiek te voelen! Elke training is anders, waardoor het lichaam telkens nieuwe trainingsprikkels krijgt voor optimaal resultaat én plezier op JOUW niveau. Denk hierbij aan:

- Intervaltraining
- Kracht- en uithoudingsvermogen
- Rompstijfheid
- Circuittraining
- Loopoefeningen
- Obstakeltraining


Uniek aan onze bootcamp is het Fitness Parc. Dit is een terrein wat is ingericht met klim- en klautertoestellen, evenals kunstgras en veel los materiaal. Hierdoor zijn de mogelijkheden ontzettend groot. Door de ligging aan de rand van natuurpark de Maashorst kan het voorkomen dat we lekker de bossen in gaan.

Klik hier om je in te schrijven voor een proefles of voor het rooster.

Regular bootcamp

50 plus bootcamp

Voor de mannen en vrouwen van vijftig jaar en ouder zijn er nu ook de speciaal ingerichte 50 plus Bootcamp trainingen. De trainingen worden gegeven door een professionele trainer, die speciale aandacht geeft aan zijn doelgroep. De 50 Plus Bootcamp richt zich op:

- Correcte houding
- Rompstijfheidstraining (buik en rugspieren)
- Kracht en uithoudingsvermogen
- Circuittraining

Ben je graag buiten en lijkt het je leuk om met leeftijdsgenoten te werken aan een fit lichaam, kom dan een keertje kijken of een doe mee tijdens een proefles. Klik hier om je in te schrijven voor een proefles of voor het rooster.

 

 

50 Plus Bootcamp

junior bootcamp

Bij Junior Bootcamp staat het buiten spelen centraal. Door te klimmen, klauteren, zwaaien, springen en rennen op het Fitness Parc zijn de kids bezig met de 5 grond motorische eigenschappen:

- Kracht
- Uithoudingsvermogen
- Coördinatie
- Lenigheid
- Snelheid


De trainers zijn pedagogische opgeleid en hebben ervaring met lesgeven aan kinderen. De leeftijdsgroep voor de Junior Bootcamp is 10-15 jarige. Benieuwd wanneer de Junior Bootcamp wordt gegeven? Kijk dan in het rooster onder de doelgroep 'Junior'. Mocht jij of je kind interesse hebben in een proefles met een vriendje of vriendinnetje, klik dan hier voor meer informatie.

Junior bootcamp

Voor intensievere begeleiding voor uw kind op het gebied van weerbaarheid en leeftijl kunt u terecht bij Ellen Laurenssen.

Tarieven

 Volwassenen

Prijs Geldigheid
Proefles gratis Eenmalig
Losse les € 8,50
10 rittenkaart € 70,- 14 weken
10 rittenkaart
Maandabonnement*
€ 80,-
€ 28,50
1 jaar
1 keer p/week
Maandabonnement* € 47,- Onbeperkt
Scholieren korting 10%

Junior

Prijs Geldigheid
Proefles gratis Eenmalig
Losse les € 7,50
10 rittenkaart € 60,- 14 weken
10 rittenkaart
Maandabonnement*
€ 68,-
€ 23,-
1 jaar
1 keer p/week

* Een maandabonement is na 3 maanden maandelijks opzegbaar.